Friday, October 23, 2009

Ladies nite out....


 Okey....gambo ni time ktorg kat Ali Cafe Kelana Mall...20hb kot, kalau tak silap perkiraan patik lar, diorg ni gelak tak ingat dunia, x pedulik dah sal org len...tapi yg aku tak puas hati nyer, satu pon gambo aku xder time  ni...haiiii, sabo jela

 
 Yg ni plak, ntah bl mase diorg snap....ni kat KFC, teman danyta bukak pose.Ntah ape aku membebel pon dah lupa....


yg ni plak dah rupa minah iklan KFC....boleh lar tu

 
Ni haa budak nama danyta....ni b4 bukak pose, maintain ayu lagi lar...skali dah azan amek ko, dah tak tgk kiri kanan, khusyuk menikmati makanan....agak terkezut gak lar kitorg, jgn mare yer danyta
 


Hadoiiii...ni plak semalam, sampi2 jer kat sunway p ladies room...sempat lagik posing. nasib baik ler toilet dia lawa. minah ni stp ceruk tempat pon dia nak posing...apakah???






 I like this pict...aku cam comei jer...danyta brenti bl air jap...sedap tapi biasa lar aku xleh minum kopi, satu kerugian yg amat besar...huhuh



Sara yg cute......aiceh2, wat muka comel lar plak dia.siap pki crown lagik....macam2 perangai budak IK ni. Anyway, thanks gurlz...i really2 have fun these few days...hanging out, talk and laughing...wooo, wooo sdh nak tggl korang.

3 comments:

  1. Alalaaaa...Comel..
    sure we gonna miss u in the office...
    Huhu...

    ReplyDelete
  2. yep...true..sob2..
    sdey siot..tp kene menten la..raihan kn macho..so kene la sentiasa maintain cool n xsdey..sdgkn dlm ati..aduhhh..

    ReplyDelete
  3. aiseh.. cne nak kaco awek2 Ik pasni?

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers