Wednesday, October 21, 2009

My Convocation Day




Exceli...konvo ni dah lamer bulan 5 lagik...tapi disebabkan baru wat blog so br post kat dalam ni...tarikh dia 27/05...tu pon klo xsalah ingat...hehe, almaklumlah saya ni short term memory....perasan tak, jubah ni besar kot...apakah saiz S pon bsr cni...klakar toi...

 
Ni my youngest sister.....cian kita, 2 org jer pergi time konvo...yg len xleh pergi, jauh... nak nangis kot tgk mak bapak org len sume dtg...lagi2 time lam dewan siap tayang mak ayah mengalir air mata tgk anak grade...fuhhhh, perlukan kekuatan tu...dok tahan jer, malu kot tb2 sok sek2 sorang2...nt org kata glo apo minah ni


 
Cantek tak baju ni....? baju konvo cum baju rayer, hehe save budget. tapi aku bangga beli pakai duit gaji sendiri. baru lar sentimental value...chewah!!!!

 

Ini adikku and Edy Hermy....nasib baik lar ader die, drive dari kedah kot nak dtg sini...kalau tak agak aku kn pg konve nekteksi kot, manyak kesian woooo. time kasih Mr Edy sbb dtg amek and bg bear yg amat besar...nama dia Babyboom....cute like me isn't ? hahaha

 

 

 
 Ni sume gambo kengkawan kita yg grade hari tu.....echah, laily , pia, lela...miss u all lar gurlz. anyway, konvo aritu goes well...so happy :")

 

I guess this is the best Pict of all...it's not easy to be here, Yeah i'm proud of myself coz i know i have make my mom and dad proud...and even though they are not there to see me but i know i have given them the most valuable gift ever...love u mom and dad, this is for both of u....tau tak benda yg wat aku menangis few days after the konvo , it's my dad, even though he is illiterate, can't even read tp dia soh gak abg aku pergi beli paper just nak tgk gambo anak dia dalam tu...

 




My mom and dad...they are my heart and soul...their love, blessing and prayers have make me who i am today...I'm thankful to Allah for blessing me with Great parents...who teach, love and sacrifice a LOT for me...even though they never said it with words..but just by looking at their face, i know...how much is their love for me


4 comments:

  1. If you wish success in life, make perseverance your bosom friend, experience your wise counselor, caution your elder brother, and hope your guardian genius.

    Congratz kak za!!
    tgk pic mak n ayah akak mmg terharu...
    they surely bangga kt sume anak2 die..

    ALL THE BEST!
    Man JAdda WA Jada..Wa MAn Zara'a Hasoda..

    ReplyDelete
  2. congratz zara....
    mmg bertuah diorang ada ank cam u...
    segala penat lelah.. susah n senang time blajar dulu2 dah terbalas... n now u got a great job...

    ReplyDelete
  3. apakah Mr Trail ber i ber u plak ni
    malu lar tu...ahaks :)

    ReplyDelete
  4. agagaggaaga!! xleh ke skali skala nak i n u ngn syg?

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers