Wednesday, October 21, 2009

Trip 2 Kedah!




Pict ni Edy Hermy amek time kita sampi kat stesen KTM...agak lam kol 8.20 camtu lar (03hb Oct)...tak tau lak dia p snap gambo ni, selalu kita yg tggu dia...ni dia kata konon2 nak wat suprise, dah tercongok kat sini awal2 lagi...skali tren lambat sampi...hahaha, nasib ler. tapi best gak bl sampi2 jer ader org sambut...aiceh2


Haaaa....ni pon keje Edy Hermy...bosan kot tgu tren tak sampi2....nak jugak tunjuk Alor Staq dia tu. ape2 aje....



ini kek yg kita belikan untuk Edy....05 hb birthday dia...kira celebrate in advance. tp yg klakarnye ktorg berdua jer celebrate...dah lar tu kat foodcourt mall plak tu..ramai gak lar yg dok tgk2, nak jer tanye...awat hang nak kek kaaa???  btway, nasib ler kek ni sedap, yum2 yummy.....



 
Nak jugak amek gambo tgh potong kek....Edy lak malu2, ek eleh....peduli aper org tgk. nak kek beli ar sendiri..:') tol tak? hehehee




hehe...kat sini ktorg makan nasi lemak, sdp ooo..lg2 bl time lapo gler. edy siap bawak sudu sari rumah lagik, curik2 mama punyer, ekeke...bak kata edy " ala..camca byk kat rumah" camca???? hehehe....nsb lar aku phm apekebendanyer tu




ni kita tgh kontrol ayu....g jenjalan kt taman aloq staq. sempat lagik pose tu...edy lak for sure lar jadik pjotographer tak bertauliah and sbb tu  jugak dia xder lam ini gambar...hehehe
  



Ni gambo time nak balik agak lam kol 6.30 ptg....amek dari atas tren...sedih wooo....u know wut, saya sgt syg mamat ni walaupun dia tak nak buang misai Dato' K dia tu...penat dah soh, tak lut langsung....help anyone????  I really thankful coz i have the opportunity to meet him...he's not PERFECT but then who does....Edy Hermy, time kasih sbb sudi layan saya yg perangai ntah hape2 ni...sabar jer, klo org len mau kn pelangkung...hehehe.Thanks for alwiz be there for me, accept me as who i am.....doa2 lar semoga kita dipertemukan jodoh...insyaallah

7 comments:

  1. hye...xde celoteh ke?
    ni mesti kes edy hermy yg buat entry ni..

    ReplyDelete
  2. apekah 1,2,3,4,5..
    Cite la cikit pe yg berlaku...
    ngehh ngehh..
    Confirm la En. Trail yg buat...

    ReplyDelete
  3. korang ni xleh sabar sket
    jap lar tgh pk nak wat karangan aper ni
    cam lar tak tau ktorg ni kan tolong-menolong...
    bak kata org muafakat membawa berkat

    ReplyDelete
  4. tula pasal..pg td smgt nk tgk entry terbaru makcik ni..skali xde la plak..
    seb bek la die dh tmbh ayt2 cinta kt cni...

    p/s-kak za..pasni beli memory card reader
    ( edy..belikan awek hang tau!)

    ReplyDelete
  5. psssstttt..td kak yanti ckp jgn kuruskn bdn ok?

    ReplyDelete
  6. erm...post yg last paragraph tu agak touching...
    yup...syg la edy elok2...siyes die bek..ceh (credit utk Mr Trail)

    Ape2 pn hargai die seadanya..Jodoh pertemuan di tgh tuhan...insyaallah..

    ReplyDelete
  7. hahah..malas la nak belikan.. coz pasni dia lagi byk duit dari edy...ala brapa la sgt rega mendalah tuh....

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers