Wednesday, March 17, 2010

KuRsUS SKMI KaT INtURA Sg. PeTaNi.....

Well...aku baru jer lepas g kursus SKMI, stand for Modal Insan 4 hari kat sg petani 7-11 mac 2010...masak gak lar But xler seteruk p kursus pengenalan masa mula2 dl...
even penat tapi still enjoy coz ader community service and wat persembahan....
klo nak ikutkan mmg xsempat nak plan tuk persembahan...kelam kabut ktorg tapi nasib baek ler
turns out everythin went well....agak bangga gak lar bl fassy kata die xberganjak dari seat tgk show ktorg...
and malam tu mmg happening...siap wat joget lambak kat tgh2 dewan...karaoke n stuffs...enjoy gak lar pas 2,3 hari kena belasah cukup2 kat padang...

Aku and group pergi wat community service kat Kg Pasir, Sg petani...g bersih kubur n surau...hehehe
CINTA si penggali kubur....pakcik2 kat situ wat lawak..berpeluh lar jugak tp sgt sonok...
aku lagi rela bersih kubur dari kena lari tawaf padang bawah sinaran mentari...ekeke
anyway ni lar gambo yg sempat aku cilok kat kamera kengkawan...










No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers