Wednesday, March 3, 2010

SUMeBoDy HELPpppppppp ME...

banyak yang aku nak share lam ni...tapi kadang2 masa btol2 x mengizinkan
and kadang2 jugak aku cam lost...xtau nak tulis...
perlukan ketenangan untuk luahkan apa yg aku rasa..
perlukan masa untuk pk the right words to write...
tp bl pk balik, 2 semua xperlu kot...
juz write what ever comes to ur mind...
and i'm doin it right now...

AKU tgh pk per lar aku nak tulis lam autobiographical tuk apply for master nt..
otak dah berkarat dah...english pon dah hancusss, lamer xpractice camtu lar jdnyer..
dulu aku ske sgt ekspresikan perasaan aku lam tulisan...
i dreamt of writing my own journal
to be read and acknowledged by people...
i love the idea people will be remembered through their writing
eventhough he or she already left this world but their stories remain...
they will live in people's heart FOREVER...
especially bila dibukukan....tapi AKU xderla pk sampi camtu
tak tercapai dek akalku lar plak...

lagi 2 hari aku akan ke INTURA, kursus SKMI
habis lar kena balun cukup2 ngan fasilitator...BUt
what to do...gasak jer la...selagi aku bergelar PTD kena lar telan sume..
07 hb ni lak application tuk master di bukak...
seriously aku cam xcukup masa nak pk bila nak apply master, bila nak g test IELTS...
And bila nak pk preparation tuk kawen...
Tambah lagi ngan masalah staf AKU yg ntah pepe....
work is work...wut do u expect??? nak goyang kaki, mimpi ler
tapi this time aku btol2 perlukan sokongan...
aku xboleh nak buat semua sendiri2...wlupon org kata Malaysia BOLEH
tapi....there are things that u juz couldn't do it by urself...

My PoInT Is....SUMeBODy HELPpppppppp ME...

2 comments:

  1. anything that i can help u?
    hehe

    ReplyDelete
  2. raihan: yup....tolong tgk
    ekekeke...no lar, juz doakan akak k

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers