Thursday, April 1, 2010

...................LOST...................?????/

Lately aku rasa aku banyak amek masa tulis sumthin lam blog ni...
even aku tersangat2 lar bz...xsempat pon nak wat keje, tup2 dah abis satu hari
tapi aku gagahkan jugak...cari masa nak mengarang..
MAYBE becoz eventhough aku cuba sibukkan diri ngan keje BUT lastly aku akan terpk jugak
masalah2 yg dok bersarang lam kepala otak aku ni...
SO aku merepek lar kat sini...setengah org xsuka bercerita, simpan tuk diri sendiri...sedih sorang2, tencen sorang2...kalau tergolek pon sorang2...mungkin tu lebih baik tapi AKU???

AKU tak cukup kuat, tak cukup tabah...SAKIT kot simpan sorang2..
Aku rasa banyak benda yang aku dah pernah handle sorang2 seblom ni...byk bende yang aku dah hadapi TAPI still I'm not brave enough..sedih sgt bila aku tak cukup kuat...aku kalah dgn DIRI SENDIRI...at one point aku xtau cner nak berdepan ngan masalah, xtau cner nak solve..I'm LOST

Kadang2 aku terpk apa lagi yang perlu aku buat..AKU kah yang salah??? akukah yang xcukup baik??
few years back sumeone told me that I'm NOT good enough , my own family underestimate me..I'm nothing BUt a burden ..DAmn it hurts like HELL...NOW..i try to be someone, pushing myself to the limit, try to prove to everyone that I'm SOMEBODY...i thought it will be enough BUT it doesn't..and it will never be...

Aku tau ni sume Dugaan, cabaran....what ever happen life must go on, ramai lagi org kat luar tu yg ada masalah..doa2 lar aku cukup kuat nak menghadapi sume ni..and sume dugaan ni akan lebih mematangkan aku..hopefully one day AKU akan berenti menyalahkan diri sendiri..i'll be proud of myself

2 comments:

  1. raihan: biasa lar raihan...xkan ader org yg sunyi dari masalah...mybe nt bl akak dah bersedia akak cter k...but dun wori, i'll be alrite

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers