Friday, June 25, 2010

MARRIED LIFE.....

Pejam celik pejam celik dah dekat sebulan aku bergelar isteri orang...frankly, aku xrase perbezaan sgt coz aku n hubby jauh...pg2 still leh bgn lambat..hehehe, xyah masak or cuci kain org len....
BUT lots of things will change..soon. aku bertanggungjawab jaga famili aku sendiri nanti....bukan senang

aku sgt bersyukur majlis aku n kat kedah berjalan lancar....even simple but i am sooo happy.
alhamdulillah sume selamat n everyhtin went well...problem biasa lar...mesti ader pnyer, but at least nothin that we cant handle....AND aku sgt terharu bl tgk ayah aku sayu jer time pas akad nikah...my mom, Aku plok kuat2...yela aku ni kecik2 degil...sian mak aku jaga aku...teringat pengorbanan mak time tu....skg dah ader famili sendiri br tau ssh sng nk bina kluarga...

  


and aku sgt sonok coz so far aku n my father n mother in law can get along...OK lar, famili diorg sgt baik. pas2 ni aku tak pasti but hopefully things will be Ok....tgk mama penat2 siapkan sume, tol2 wat aku terharu....and abah, gabra die nak dapat menantu sulong...hehehe, klaka bl dgr cter pak2 & mak2 sedara. yela first time wt knduri mau tak cuak...


THANK U to my HUBBY for a very swit present....ktorg honeymoon kat langkawi...guess wut, my huby tol2 take care aku, hotel pon nak yg elok2..die cakap nak bg yang terbaik, bkn selalu...hehehe, kdg2 romantik jugak edy hermy ni....ktorg kat langkawi 3h 2day...xlamer tp aku cukup sonok. satu jela yg aku xbpe gemar...nek cable car, gayat kot...wahahaha. en edy sonok gelakkan aku...hampess tol. opssss leh ker ckp camtu kt hubby? sowiiiiii....ssh gak skunk die dah pandai guna kuasa veto, mentang2 lar dah jadik hak dia.



anyway...aku sgt SAYANG dan CINTA suamiku....u are my life NOW, hopefully syg xkan sia2 kan ayg...
I LOVE U EDY HERMY.....

2 comments:

  1. en edy & pn zara..

    semoga bahagia dan berkekalan hingga ke anak cucu...
    ingat.. sedangkan lidah lagi tergigit.. ni kan pulak suami isteri.. so.. pandai2 la buang yang keruh.. ambik yang jernih.. ada paham!!! :-)

    - edmond dantes

    ReplyDelete
  2. haha edmond dantes ni !!

    hye kak za!
    nice pic ;)
    tahniah sbb dh lepasi satu fasa dlm hidup..semoga sumnya berjalan lancar

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers