Friday, October 8, 2010

hAppy biRthday HUBBY...

heppy birthday sayang...LOVE u So MUch...

ktorg sambut birthday awal coz hubby dah nak blk kedah time ni, xpela janji sempat celebrate...and kiranye aku lah org pertama yg WIsH Birthday kat die...hehee. kek ni aku wat sendiri, bangga gak lar coz xpenah2 aku wat kek n first time trial ni...kek tu boleh lar takat nak mkn, xder sape2 yg keracunan lagi lar...ahaks

anyway, to my beloved hubby, there's no words that can describe how much i love u...thank u for everythin...for ur love and care...thank u for making me smile...this song is for u...


Once – Dealova
aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati telah letih

aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yg memanggil rinduku padamu
seperti udara yg kuhela kau selalu ada

hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang
dan sepi, dan sepi

selalu ada, kau selalu ada
selalu ada, kau selalu ada

No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers