Friday, March 11, 2011

cepat nyer masa berlalu...

pejam celik dah nak abis sem 2...byk tol cabaran dan dugaan sem ni, aku rasa bukan aku jer yg mengong..kengkawan satukelas pon dah jadik xbpe btol..lots of things to do in a short time..
mana satu nak wat and pikir dulu...masuk ni bpe lama ek aku xbalik kedah...last time is before chinese new year...waaaaa..lama2

nak tulis blog pon xsemapt ni haaa...asyik pk eseimen, keje sekolah etc..nk kuar jenjalan ngan huby pon pikir keje xsiap...adoyaiiiiii....guess cni lar life student, xpela...this is the challenges i have to take. tapi yg best nyer group aku sgt spotrim...aku sayang kat korunk, havoc tahap dewa lar katakan...naseb baik lar ada gak kengkawan yg leh ilangkan tensen aku nihaaaa.....

hopefully sem ni aku dapat lar score, nak kena cover result sem lepas yg xbpe nak best...tapi xtau lar nape lagi aku try lagi xdapat...aiyakkk, help2. hmmmm....wut to do, aku dah try wat apa yg patut..redha jela, harap2 lar aku lepas subjek yg lect die xbpe nak mesra alam..klo tak abisla aku..huhuhu

No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers