Saturday, October 1, 2011

luahan perasaan...



Sometime aku rasa cam lonely sgt2 bila dok jauh2 ngan huby and famili...naseb baik lar ada kawan2,tapi tula it still doesnt seem to be the same. even dah cuba sibukkan diri ngan macam2 keje...skg tgh wat ABR,ponin kepala aku nak menyiapkan menda alah ni...dgn asgment sume..dah last sem tapi rasa macam makin xleh nak fokus..agaknya banyak sgt yg aku pikir...yela, pas abis belaja ni riso plak sal keje.. .nak wat penangguhan pun payah, mengalahkan org nak apply nak pg luar negara, macam bola ping pong

jabatan kat uitm ni wat ktorg student2 TPM...pastu pikir sal rumah aku tu plak, aiyoooo xder ker sapa nak sewa wehhhhh...hadoiii masalah2, mmg x abes..xpela weh..camtu lar idup...at least duit bulan ni dah masuk, duit keta tak bayar dua bulan kot...makcik AMBANK tu dah sebok2 kol aku...hehehe, sowi lar cik kak yer...hehhe. banyak tol yg aku pikir skg...mostly sal duit lar, byk plan yg aku nak wat..cam meniaga,dah try wat kecik2 tapi biasalar bukan senang nak senang..xper2 dunt give up..aku yakin insyallah klo nak mesti dapat nanti...

korang doa2 lar aku dapat simpan duit lam tempoh 5 taun ni..leh bawak mak bapak aku pg haji..tula harapan terbesar aku, leh bawak diorg pg sebelum diorg menutup mata...klo ada rezeki ahli keluarga bertambah nanti, commitment makin byk tapi harap2 nyer rezekimakin bertambah jugak...boleh aku berbakti kat mak ayah dengan duit aku carik....kadang2 time2 rasa xbest macam ni rasa nak balik kg tgk muka mak ayah...tenang sket ati aku ni....tapi apa kan daya...

No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers