Saturday, December 10, 2011

skunk ni dah masuk musim stress and work overload...hehhehe, dah nak abis sem lar katakan. even cam tersgt lar busy body tapi dek mengenangkan yang lagi bpe bulan jer nak abis...teruja lar plak rasanyer. pasni cabaran baru plak menanti, cmno lar gamaknyer rupa aku jadik lect nanti???? huahahahahahaahah....can't imagine

cakap sal cabaran, keluarga ku di duga lagi, this time my lil sist plak yg kena...tapi aku malas nak story mori kat sini coz aku rasa apa yg jadik mungkin ada baik nyer...juz hope that in time everything will be alright. dan aku....cuba tuk tak men stresskan diri, rasanyer dah serik dah time dulu2 dok asyik nangis and depressed jer, skunk time to grow up, take life easily, eventhough u are aching inside just swallow it...i believed there's solution to every little thing that happen...

bdway...aku dah dapat anak buah yg ke-10, baby boy....nama x sure lagik. tapi sgt tembun ini budak...xsabar nak balik picit2 penyet2 budak tecik ni...heheheheh





welcome to the world anak buah ku yg booolat.....born on 22/11/11, sama cam pakcik im die....bangga pakcik die tau. baby nt dah besar jgn lupa baca entry ni k...we love u even when u are still ur mom's womb....muaaaaahhhhhhhs lots of kisses.....

1 comment:

  1. whoah..da nak abes..redah!~ ;)
    da 10 anak buah dia..tahniah!~ ^^

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers