Sunday, January 8, 2012

dah nak abis sem...FINALLy

lamanyer xupdate blog...bz ngan asgmt, exam and skunk final tesis...11/ 01 ni viva....weeeeeeee...hehehehehe, cmno lar nt, tawakal jela. skg ni pun dah stat kemas2 brg sikit2, yg mana nk bawak balik n ada setengah tinggal kat umah abg pie. yerla...xkan nak mengangkut sampi ke Klate ngan keta cumil ku tu, ciara...mana lar muat wlpun aku selalu pggl die debab...xsabar nak balik jumpa keluarga especially baby baru...


teringat balik masa first2 aku decide nak blajar n quit my job, time tu macam2 perasaan ada...macam2 spekulasi and macam2 org cakap. skg aku rasa i have pick the right choice...even pasni aku tak tau future aku cner, but i really had great time ngan kawan2 yg best, hang out and just chill..pengalaman pahit manis but still i enjoyed it...lain sgt perasaan tu masa time keje, my world is just work. dats why org cakap enjoy it while u still can.


pasni...i'll keep pursuing my dream, become a lecturer and a businesswomen, hopefully. and klo ada rezeki sambung PHD plak, coz skg requirement utk lecterur kena ada PHD lam masa 7 tahun. xsangka kan??? aku xpernah terpikir pun nak sambung master before ni tapi skg nak cuba sambung PHD plak...maybe this is what destined to be for me...aku bangga coz boleh buktikan even kita dari famili biasa, x kaya and serba kekurangan tapi kita masih boleh berjaya. Even xderla besar sgt kejayaan ni tapi cukup lar klo adik2 and anak2 buah dapat inspirasi and mungkin akan ikut jejak langkah aku....coz nothin is impossible now.





4 comments:

  1. yeye dah nak abis sem..xyah g s.alam dah yey!!!

    ReplyDelete
  2. eh? akak pun ada blog ea? hahaha (shazeer)

    ReplyDelete
  3. mr Trail: suke btol...
    shazeer: yola....bosan2 tulis lar lam blog cabuk ni haaaaa
    deq ja: jom...

    ReplyDelete

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers