Friday, April 12, 2013

story of my life....

well, skg dah masuk bulan 4 tahun 2013...cepat tol masa berlalu. lam tempoh ni macam2 dah jadik...yg bestnyer aku dah dapat status tetap....skg tgh berusaha nak dapat sah jawatan plak.paper dah di submit...doa2 lar dapat publish nanti...tgh tggu konferen bulan 5 nanti, tapi this one my frenz yg present. hopefully next time ada ler peluang lagik nak present paper, pengalaman tu penting btol tak?

good news gak, sem ni aku tak ajar degree so agak heaven ler, boleh ler nak cuti bila2 masa.....LEGA oooo, klo tak ponin den dibuatnyer. skunk tgh upload markah, hopefully ahad ni dah setel sume...pastu nak pikir sal KAP plak. actually byk yg nak kena pikir and plan from now on coz insyallah klo xder aral melintang famili ktorg dah bertambah. aku sebenarnya xberani nak cter panjang or cakap lebih2...org kata tak elok terlampau hepi...anyway, there's a new meaning in my life now, just pray that everything will go smoothly. when that day come, of course i will share it with the world...my happiness.

anyway, currently life is not that bad....struggling to be more and more towards becoming a better person. kalau ada pelunag of course aku akan cuba untuk sambung study lagik...but right now kena buat step by step....wish me luck then. till we meet again

No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers