Saturday, May 11, 2013

the sweet and bitter of my life..........

alhamdulillah......aku masih ada peluang untuk menitipkan kata2 di ruang ni, masih lagi bernafas dan masih lagi boleh melihat keindahan dan keagungan ALLAH. hari ni sabtu, hari cuti so tetiba terasa nak menulis sesuatu, maybe meluahkan apa yg terbuku di hati untuk tatapan masa hadapan....when i look back, i can recall what had happen in my life.

hujung bulan 5 ni nak p kursus KAP kat kelantan...xsangka tol rezeki baby dapat wat kat kelantan, yelah before ni mana pernah buat kat sana, selalu kat Pahang...anyway bersyukur sgt2 coz kg sedirik...xderla riso sgt nak p, dgn bawak perut camni, anything can happen. that one yg best, yg xbest pon ade gak, biasala dlm kerja ni mcm2 cabaran...tersepit antara sistem dgn etika. kdg2 aku rasa sgt2 xbest bila terpaksa mengorbankan etika semata2 utk jaga KPi or a good name of organization, xsangka dalam academic world pon ada politik sedirik....huhu. tp xperlu lar aku crita lebih2 kat sini, karang xpasal2 nama naik plak....hehehehe, makin gaji macam ni la.

good news lagik, aku  baru dapat anak buah ke-11, this time gegurl, Nur Iman Kauthar, my brother's daughter...happy for him. ni haaa gambar budak comel tu


well, pasni insyallah iman dapat kawan....pray for the best. well, tu jela tuk kali ni....will update later, daaaaaa

No comments:

Post a Comment

Daisypath

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers